• Bilnøkler

  Bilnøkler

  Fyll ut skjemaet, og vi vil sende deg en pris på en ny nøkkel til din bil

  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Feil i egen beskjed linje.
  Invalid Input

  Invalid Input
  Før du sender inn en forespørsel: Husk at vi er lokalisert I Lillestrøm, og at vi vil ha behov for å ha bilen hos oss for å legge til/ slette nøkkel og/eller fjernkontroll.

Articles in Category: Toyota

Nøkkel til Toyota

Trenger du en ekstra nøkkel til Toyota kan vi hjelpe deg med det, enten det er nøkkel med eller uten fjernkontroll, eller dersom du har et keyless system. Vi kan også hjelpe deg dersom du har mistet alle nøklene, uten av bilens styresystemer trenger å skiftes. Snakk derfor alltid med oss først dersom du har et nøkkelproblem med din Toyota.

Hvilke tjenester kan vi tilby deg?

 • File og programmere nøkkel og fjernkontroll
 • Slette nøkler på avveie slik at disse ikke lenger kan starte bilen
 • lade batteri på fjernkontroll
 • Bytte deksel på din nøkkel/fjernkontroll dersom dette er skadet.

Toyota vanlig stilte spørsmål

Jeg har bare servicenøkkelen, den grå nøkkelen igjen til min Toyota. Merkeforhandler kan ikke hjelpe meg med ny fjernkontroll. Kan dere det?

Ja vi kan hjelpe deg med en ny fjernkontroll selv om du kun har servicenøkkelen igjen. Toyota har bygget opp sitt startsperresystem på en måte der man er avhengig av en hovednøkkel for å få programmert en ny nøkkel. Det er i utgangspunktet en positiv ting, da dette gjør bilene verre å stjele, men det skaper også problemer om man mister hovednøklene til bilen. Vi kan imidlertid hjelpe da vi benytter oss av en annen teknikk enn hva merkeforhandler gjør. Snakk derfor med oss dersom du trenger en ny nøkkel med fjernkontroll.

Jeg har mistet den siste bilnøkkelen til min Toyota. Merkeforhandler sier jeg må skifte hele styresystemet til bilen. Er dette riktig?

Det er riktig at Toyota ofte må gjøre dette. Vi kan imidlertid hjelpe deg, uten av bilens styresystemer trenger å skiftes, da vi kan hente ut og legge til informasjon rett fra minnebrikken som inneholder nøkkelinformasjon. Ta derfor kontakt med oss dersom uhellet har vært ute.

 • Og du ...

  Og du ...

  Kjør forsiktig

  karl jensen3

Åpningstider

Nittedalsgata 12
2000 Lillestrøm

Man-Fre: 08:00 - 16:00
Lør: 10:00 - 14:00

Telefon: 63 89 22 30
Epost: post@karljensen.no