• Låsesmed med døgnservice. Ring 63 89 22 30
    Låsesmed i Oslo og Akershus. Ring 63 89 22 30
  • Hjem
  • Tjenester
  • Service

Trenger du en låsesmed hjem til deg?

Har du problemer med en utgangsdør, eller kanskje en terrassedør? Kanskje en dørvrider som aldri vil sitte der den skal? Vi ordner det for deg

Les mer …

Har din bedrift behov for service eller konsulentbistand?

Å ha god nok sikkerhet kan være en utfordring. Man skal også veie det opp mot bekvemmelighet, samt holde seg til regler og forskrifter, og de er det en hel del av, både i forhold til krav fra forsikringsselskap, brannrømningskrav og universell utforming. La oss hjelpe!

Les mer …

Service: vanlig stilte spørsmål

Hva koster det å få en låsesmed hjem til seg?

Det vil naturlig nok avhenge av hvor mye jobb du ønsker utført. Vi har imidlertid en starttakst for oppdrag. Se priser annet sted på denne siden.

Jeg har mistet nøkkelen til bilen min og trenger en ny umiddelbart. Kan dere hjelpe?

Ta kontakt med oss på 63 89 22 30 så kan vi se hva vi kan gjøre for deg. Ha ditt registreringsnummer klart. Husk at du må stå som eier av bilen.

Jeg hadde en låsesmed hjem til meg og betalte med kort/kontant. Får jeg en mer utfyllende kvittering?

Ja, du vil få en spesifisert kvittering der arbeid og eventuelt utstyr er spesifisert. En beskrivelse av oppdraget medfølger også. Kvittering blir sendt pr epost dersom vi har din epostadresse. Ellers sendes den med vanlig post.

Sender dere faktura for serviceoppdrag?

Vi sender faktura til bedrifter, etter en kredittvurdering. For private ønsker vi primært at det betales med kort. Våre låsesmeder har alltid med seg kortterminal. Visa og Mastercard aksepteres. Dersom du handler som privatkunde og ønsker faktura, må vi foreta en kredittvurdering.

Koster det noe å få en låsesmed hjem til meg for en befaring?

Nei. Befaringer er gratis, med mindre det er spesifikke konsulentoppdrag der annet er avtalt. Befaringer utføres mellom kl 0800-1600 Mandag til Fredag.

Tar dere låsoppdrag i Oslo?

Ja. Vi tar oppdrag i hele Oslo og Akershus. Vår fysiske lokasjon er i Lillestrøm, men vi har låsesmeder ute i både Oslo og Akershus hver dag. God planlegging gjør at at det heller ikke koster noe mer for deg som kunde.

Service priser ex mva

Befaring: (0800-1600)  Gratis
Timepris konsulentbistand:  680/830
Timepris servicemontør dagtid: 680/830
Minstepris dagtid (inkluderer inntil 1,5 time) 1050/1245
   
Transport: Etter avstand.

Hvordan beregnes prisen

Som beskrevet over har vi en minimumspris for serviceoppdrag som for tiden er kr 1245,- + mva. Tiden beregnes fra det øyeblikket montør drar fra enten vår butikk, eller fra et annet serviceoppdrag og frem til jobben er ferdig utført. Altså vil tiden det tar å kjøre til oppdraget være med i beregningen av timesforbruket.

Tar oppdraget lenger tid enn minstetaksten, vil vanlig timepris gjelde. Om oppdraget tar tilsammen 2,5 timer blir prisen altså 840 x 2,5 = 2100,- + mva.

Transport
I de fleste tilfeller kommer transportkostnader i tillegg til minstepris eller timepris. Normalt vil dette være fra 240,- til 420,- ex. mva, avhengig av hvor mange km det er til oppdragsadressen.

Dekningsområder

våre låsesmeder dekker disse områdene: 

Øvre Romerike: Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes, Ullensaker

Nedre Romerike: Aurskog-Høland, Fet, Rælingen, Lørenskog, Nittedal, Skedsmo, Sørum

Vest: Asker kommune, Bærum kommune

Follo: Enebakk, Frogn, Nesodden, Oppegård, Ski, Vestby, Ås

Oslo

Åpningstider

Nittedalsgata 12
2000 Lillestrøm

Man-Fre: 08:00 - 16:00
Lør: 10:00 - 14:00

Telefon: 63 89 22 30
Epost: post@karljensen.no